
Film & Cook és un festival de cinema gastronòmic que pretén convertir-se en cita ineludible per als amants del cinema, la gastronomia i els esdeveniments de qualitat innovadors. Apel•lant als cinc sentits i a la sensibilitat cada cop més estesa del públic envers tot el que té a veure amb l’art culinari i audiovisual, Film & Cook ha nascut per a consolidar-se com a esdeveniment de referència cultural a nivell nacional.
L’objectiu de Film & Cook és descobrir, treballar i experimentar la relació entre dos dels conceptes i arts que envolten la nostra vida: el cinema i la gastronomia. Per a això inclou en la seva programació la projecció de documentals, llargmetratges i curts de temàtica gastronòmica. A Barcelona el festival tindrà lloc en ple centre de la ciutat, la sala Aribau Club, lloc que es convertirà en epicentre dels gourmets de l’art i la gastronomia durant quatre dies del 21 al 24 de novembre.
Una altra novetat que presenta aquesta tercera edició és la inclusió d’una secció competitiva. Film & Cook seleccionarà d’entre totes les projeccions que participin en aquest apartat el millor curtmetratge i millor llargmetratge (documental o ficció). Si aprofundim a la programació de Film & Cook 2013, ens trobem amb els noms de les principals figures del panorama gastronòmic nacional. Albert Adrià, Quique Dacosta, Ramón Freixa, Angel León, Andoni Luis Aduriz i David Muñoz entre uns altres.

Doncs ja ho sabem si no teniu pla per aquest cap de setmana, una mica de cine i de bona cuina.