Niu de Pardals: Borrokan

Cinc músics van decidir muntar aquesta banda a mitjans dels norantes, ells són de Bera de Bidasoa, Navarra. Al 2002 van treure el seu primer llarga durada Borrokan. Al 2007 el seu segon disc Hitzez ulertu ezin dena omendu nahi nuke per a mi obra d’art increïble en tots els aspectes, poques bandes m’han atrapat tant com aquesta… I ara estem de sort perquè treuen el seu tercer disc Zuak.
http://bandcamp.com/EmbeddedPlayer/album=2392805623/size=large/bgcol=ffffff/linkcol=0687f5/tracklist=false/artwork=small/transparent=true/

Banda acurada al mil.limetre amb els seus sons i composicions, amb els seus directes una experiència totalment diferent a qualsevol altre. Canten en Basc i tenen un so provinent d’un rock original i molt personal. Altres bandes properes molt recomanables serien Dut, Gutariko, Bat o Curasan Han estat per aquí vàries vegades fins i tot van anar al Lemon Day festival de música que es fa a Capellades i també van ser convidats a tocar al 5è aniversari de “Ojalá esté mi bici”. Tota una banda que ha marcat i ens guiarà sempre per nous camins dels sons, de les arrels del rock i de les perfilades atmosferes i composicions dignes de gaudir i deixar-se portar quan més temps millor..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s