El Vida del diumenge

Avui el Vida posa el punt final a l’estupend festival d’enguany i obrirà les portes de La Daurada Beach Club a partir de les 11h. Avui podrem gaudir de les actuacions de B Flecha i Lost Twin. Divus Julius Bonasera us recomana els concerts que no us podeu perdre.

FEMME
El seu pop de nova generació sembla que ha convençut als més reticents, i ha participat en festivals de primera línia com, per exemple, el Coachella. Avant-pop de l’escola femenina, aquesta futura diva que aspira a convertir-se en una M.I.A menys exòtica i musicalment menys polièdrica però més melòdica i juvenil arribarà al Vida per presentar el pop-bass de hits com “Fever Boy” o “Heartbeat”.

LÍNIA MAGINOT
L’escola de músics de Vilanova i la Geltrú és d’allò més prolífica, i un dels grups amb més projecció de l’actualitat és Línia Maginot. Liderats per l’ex-brigadista Magí Mestres i altres músics que estan o havien militat en bandes vilanovines de referència com Pau Albà (Tokyo Sex Destruction, Les Sueques), Guillem Albà i Jordi Ferret. El seu pop costumista inspirat en el folklore contemporani i el regust mediterrani de les seves cançons són una de les millors maneres d’homenatjar a la seva ciutat per projectar-los cap a l’exterior, posant-los a l’altura d’altres noms internacionals que actuaran al Vida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s