Piknic Electronik #7: Mutek

La passió i devoció de Piknic Electronik Barcelona per la música és el seu motor vital. Una guia que els revitalitza i els fa sentir veritable amor per projectes com Mutek. L’organització dedicada a la propagació de la música electrònica per tot el globus estarà present aquest diumenge 13 de juliol al Piknic.. La seva dedicació i militància serviran per celebrar un diumenge ple de música i passió per l’electrònica.

Així doncs gaudirem del brillant productor Nerone, conegut per ser un dels impulsors de l’aterratge de Mutek a la nostra ciutat, a més de per ser un prestigiós mesclador de ritmes. També comptarem amb Vincent Lemieux, programador del festival de Mutek al Canadà i famós punxadiscs als cinc continents. Amb ells estarà Pépé Bradock, un artista parisenc que ens transportarà als orígens del techno i el house als tendres 90’s. I, finalment, la jornada es tancarà amb el directe de Mathew Jonson. Un músic canadenc que estima l’analògic i, gràcies a la seva formació clàssica, és capaç d’acoblar melodies que transporten a paratges idíl·lics.

D’altra banda serà una jornada molt especial també per als petits, ja que se celebrarà el Dia de Sant Petit Piknic. El patró de les famílies modernes. Piknic Electronik encunya nou santoral i convida a totes les famílies que vinguin. Tot adult que vingui amb un nen entrarà gratis abans de les 14h.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s