L’Acústica

Acústica de Figueres llença la casa per la finestra i ofereix una festassa musical aquest agost des del dijous 28 fins diumenge 31 en diversos emplaçaments de la capital de l’Alt Empordà.

Com ja és habitual, l’Acústica oferirà concerts gratuïts i, també, altres de pagament. Si no us voleu rascar la butxaca, dijous us ofereixen dos propostes: Tomeu Penya i Oques Grasses. I divendres és el torn per una versió reduïda de l’últim espectacle d’Standstill, Enric Montefuscopresenta “Microzenit” a la plaça de la Gala Salvador Dalí. La mateixa nit, dos dels espectacles més importants de la temporada, el tricentenari de La Troba Kung-fú i el concert de la parella Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández.


Tot i així, si hi ha una proposta única a l’Acústica d’enguany, sens dubte és l’homenatge al cantautor Albert Pla. El concert dedicat als 25 anys de carrera del músic de Sabadell aplegarà dalt de l’escenari músics com Pau Riba, Maria Rodés, Pascal Comelade i Gerard Quintana, entre molts altres. La mateixa nit, dues hores més tard, i si teniu moltes ganes de ballar, no us perdeu la sessió especial de Dj Txarly Brown, que retrà homenatge al rei de la rumba catalana: Peret. A més Manel, Els Pets, Txarango, Joan Dausà, La Iaia, Halldor Mar, Joana Serrat, Copa Lotus, DJ Amable i Manuela Kant entre d’altres.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s