The Strain ja ha confirmat per una segona temporada

The Strain, la sèrie del canal FX estrenada el passat 31 de Juliol ja ha renovat per a una segona temporada, que veurà la llum el pròxim any. Tot i que el canal no ha fet pública la renovació, aquesta ja ha sigut anunciada pel portal Global News, que també detalla que la producció de la nova temporada començarà a Toronto a mitjans del pròxim mes de Novembre. Constarà, a més, de 13 episodis.


La renovació de The Strain no ha sigut cap sorpresa després que el seu primer episodi hagi sigut el de major audiència total de la història de la cadena. Basada en la primera novel·la de la “Trilogia de la Obscuritat” de Guillermo del Toro i Chuck Hogan, la sèrie està repleta d’elements propis del gènere vampiresc i de les sèries de catàstrofes i investigació.

Protagonitzada per Corey Stoll (House of Cards), David Bradley (Joc de Trons, Harry Potter), Mia Maestro (Alias), Sean Astin (El Senyor dels Anells) i Richard Sammel (Unglorious Bastards), la trama de The Strain comença al aterrar un Boeing 777 a l’aeroport de Nova York JFK, amb tota la seva tripulació aparentment morta a causa d’un virus. Tot i això, aviat es descobrirà que darrere aquest virus es troba la figura d’un vampir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s