El Sitges Film Festival del dijous

L’Imprescindible – Faults (Riley Stearns)

Els pares de Claire estan disposats a fer el que calgui per deslligar la seva filla de la secta que la té abduïda. Per això contacten amb Ansel Roth, reconegut expert a introduir-se en els racons de la ment. Tanmateix, Claire resultarà ser un os més dur que allò que Ansel preveia, propiciant un inigualable duel d’intel·lectes i desencadenant així una comèdia estranyíssima que glaça la rialla a base de sorpreses.

Autómata (Gabe Ibáñez)

Mentre investiga un cas en aparença rutinari, un agent d’assegurances d’una companyia de robòtica descobreix quelcom que podria tenir conseqüències decisives per al futur de la humanitat. Antonio Banderas produeix i protagonitza aquest thriller futurista, que especula sobre el que passaria si la intel·ligència artificial superés la humana.


Late Phases (Adrián García Bogliano)

Ambrose és obligat pel seu fill a ingressar a Crescent Bay, un lloc aparentment idíl·lic on viure la tercera edat. La promesa de tranquil·litat s’esvaeix quan unes criatures ataquen el lloc. Veterà de guerra, Ambrose els plantarà cara malgrat la seva ceguesa i la suspicàcia dels estadants. El salt definitiu de Bogliano a la producció nord-americana barreja suspens i fantàstic i conté una de les millors escenes de monstres de la temporada.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s