Festival Connexions

El Festival Connexions va néixer el 2012 i enguany arriba a la seva tercera edició sota el títol de  “Cicle de Diàlegs Musi­cals a Barcelona”, ja que, en efecte, gira entorn a la idea de combinar artistes. Connexions fusiona artistes de diferents procedències i estils musicals per establir ponts de comunicació i d’encontre a través de la música.
 
Joan Colomo, Marinah Chicuelo i El Petit de Cal Eril són alguns dels artistes més coneguts que participaran en la vintena d’actuacions programades entre el 10 d’octubre i el 21 de novembre. Enguany també es fusionaran estils de bandes tan diferents com Dorantes, Renaud Garcia-Fons, Cordes del Món, STN, David Mengual Free Spirits Big Band, Rumbamazigha o The Gramophone Allstars Big Band.
Connexions tindrà lloc durant diversos divendres d’octubre i novembre, a la sala Apolo de Barcelona, en col·laboració amb l’escuderia musical Bankrobber. A més, i com a novetat d’aquesta edició, Connexions es multiplica amb la creació de dos sub-cicles a les sales JazzSí Club i Almo2bar sota el títol de Desconnexions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s