Allah-Las veneren el sol

Aquesta nit a la” de l’Apolo els Allah-Las tocaran per primer cop a Barcelona, amb motiu de la presentació del seu nou disc Workship The SunEls Allah-Las es van conèixer treballant a Amoeba Music, a Los Àngeles, una destinació clau  per als amants de la música. Si bé aquesta experència va tenir gran influència en la seva sensibilitat, un so que es va forjar al soterrani on es van unir com a banda.

Durant 2008 van començar a girar per Los Angeles perfeccionant la seva actuació en directe i al 2011 van publicar el seu primer single 7”: Catamaran/Long Journey. Al 2012 arriba el seu primer àlbum: Allah-Las, publicat per Innovative Leisure, que va comptar amb el suport del segon single Tell Me (What’s On Your Mind) / Sacred Sands. El llançament va ser rebut amb molt bones crítiques,la qual cosa va proporcionar a la banda una extensa gira dins i fora dels EE.UU.

El seu nou disc, Worship The Sun és la banda sonora perfecta per a la millor pel·licula de surf feta mai, o per a un viatge a l’alba a través del Cañon de Topanga. Malgrat estar basat en l’experència del sud de Califòrnia, l’atractiu de l’àlbum no té limitacions locals: és una simfonia de joventut dedicada al sol, per tots aquells que coneixen el seu valor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s