A punt pel Primavera Club

Demà arriba per fi el Primavera Club. El petit Primavera, el Primavera tardorenc amb un estol de noms llaminers que representen la nova fornada de la música alternativa actual. Moltes de les bandes que participaran en el festival, tard o d’hora agafarn ressó internacional i potser les veiem ben aviat en el festival gran. La Sala Apolo, la Sidecar, el Teatre Principal i el Teatre Latino obriren les portes a tots aquests cadells de la música que trepitgen fort. 

De moment, només lamentar la baixa a última hora de Ben Khan, però pel que fa a la resta tothom està ja preparat. Gaudirem del dream pop de Fear of Men, del pop lluminós arribat de Manchester dels Horsebeach, de la contundència de Nothing, de la vigatana CARLA germana de Joana Serrat, del punk edulcurat de Tweens,  del pop fresc dels canadencs Alvvays, de l’entusisme psicodèlic de Childhood, la sedosa electrònica d’East India Youth, del funk coral dels Jungle, del soul elctrònic i elegant dels astraulians Movement, de la feresa punk dels barcelonins The Saurs, de la veu balsàmica de Timothy Showalter, líder de Strands of Oak, de l’heterodòxia electrònica de Tobacco, del post-rock de casa nostra de Muñeco i de Woman’s Hour o quan el pop electrònic esdevé art. 

A més, altres bandes com Rebuig, Ought, PacoSan, Der Panther, White Lung o Younghusband entre d’altres. Tres dies, un cap de setmana sencer ple de melodies i bon rotllo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s