Louie, Louie, Louie, Louie

Fa ja uns quants programes, el protagonista del nostre espai dedicat a les sèries de televisió fou aquesta creació de Louis CK, la sèrie còmica Louie. Iniciada el 2010 i emesa per la cadena FX, Louie ja va per la seva 5a temporada. Així, el que en un principi era considerada una sèrie menor i per a un petit marge d’espectadors, ha anat conquistant cada vegada més els cors dels seus espectadors, tant dels primers de tots com d’aquells que s’atrevien a donar-li una oportunitat. Fins i tot la crítica, molt distant i freda al principi, s’ha acabat rendint davant el que ja es considera considera una genialitat de l’autor, Louis CK, que no només protagonitza la sèrie, també l’escriu i la dirigeix.

A Louie serem testimonis del dia a dia d’un còmic de Nova York que s’ha divorciat per no saber compaginar la seva carrera professional amb la seva vida personal, i de cop, s’ha trobat amb un problema encara major. Pare de dues nenes, Louie haurà d’aprendre no només a harmonitzar les diferents facetes de la seva vida, també haurà de començar a utilitzar un comportament més adient en companyia d’altres persones, com per exemple les seves filles, que no pas el que utilitzava fins ara i que entre altres coses, li va costar el matrimoni.

En definitiva, Louie, al llarg de les cinc temporades de la sèrie (i les que li queden), haurà d’aprendre que el comportament còmic, sarcàstic i irònic dels seus monòlegs no és l’adient per la seva vida social, i que l’espectacle que requereix el seu jo més salvatge només ocupa una petita porció del seu temps, i això, li costarà molt, molt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s