MIRA Live Visual Arts Festival

Arriba una nova edició del MIRA Live Visual Arts Festival, que exhibeix noves creacions a escala internacional a partir de la simbiosi entre les arts visuals i musicals. Així, el 14 i 15 de novembre el Razzmatazz i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats s’ompliran de noms destacats de diferents vessants de l’electrònica inquieta: Gold Panda, alter ego del londinenc Derwin Schlecker, Clark, Byetone, Factory Floor o Max Cooper amb el show audiovisual Emergence, que té un peu a la música experimental i un altre a la de ball. Entre les propostes estatals, destaquen l’aliança d’Oscar Mulero amb Fium, col·lectiu que opera en el terreny de l’imatge, Sunny Graves o Marc Piñol, entre d’altres. 

Els tres dies anteriors, de l’11 al 13, la Fabra i Coats acollirà el Live Visual Arts Camp tallers, presentacions i altres activitats a l’entorn de les projeccions avançades, la il·luminació i escenografia, la generació de visuals, i la interacció digital amb dansa i teatre. Una nova aposta de MIRA per la formació, divulgació i investigació en nous espectacles de música i arts visuals en directe. El festival també inclou conferències, com la de l’artista visual Paul Prudence el dia 7 a l’Arts Santa Mònica en jornada de portes obertes, o la d’altres estudis i creadors com Palnoise o Mar Canet, ambdós el dia 6. Aquests dos dies, a més, el centre de la Rambla acollirà les instal·lacions de la present edició. 

El MIRA ofereix una programació musical el 14 i 15 de novembre amb un abonament de 45 €, entrada de 25 € per cada jornada. Els tallers dels dies 11, 12 i 13 tenen un preu de 200 € i també inclouen entrada a les actuacions. Els esdeveniments programats a l’Arts Santa Mònica són d’entrada lliure.

//player.vimeo.com/video/109381046

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s