Ville à Còmic: Marvel News

Benvolguts/des amants del còmic, avui us parlarem de les noticies més noves i interesants dins el món del Marvel. 

Per començar, dir-vos que Marvel ha anunciat als seus fans que llençarà per aquest desembre la adaptació en còmic del film “Los Vengadores: La era de Ultron”, pel·lícula que no la podrem veure fins l’any que ve a les grans pantalles. El guionista d’aquest nou còmic serà Will Corona Pilgrim, i el seu dibuixant, el senyor Joe Bennet. 

Una altra notícia, i no gaire bona, relacionada amb aquest film: El jutge ha aprovat la citació de Marvel i Disney contra Google per haver-se filtrat el tràiler de “Los Vengadores: La era de Utron”. Aquest tràiler es va filtrar el passat 22 d’octubre. Tot i així, ja han pogut identificar al presumpte usuari, anomenat Jhon Gazzelle. No serà fins el 18 de novembre, quan Google haurà de presentar tota la informació disponible d’aquest Jhon Gazelle. Per altra banda, es creu que el pioner d’aquesta filtració prové de dins la companyia de Marvel o bé, la de Disney. També existeixen indicis de què hagi estat alguna empresa externa relacionada amb el tràiler. Val a dir, que la filtració d’aquest tràiler és en baixa qualitat i, per tant, no es pot apreciar-ho bé. 

Ja s’han fet públiques les primeres imatges de la nova heroïna de la mítica saga de “Thor”. Podem veure per internet les primeres pàgines d’aquesta segona edició del còmic. En aquest nou còmic veurem com Thor es troba inhabilitat per combatre contra el famós Malekith i només la nova heroïna , que també l’han anomenat Thor, serà la única que podrà salvar-los d’aquest malvat. 

Robert Downey Jr, actor protagonista de “Iron Man”, desmenteix que s’estigui preparant “Iron Man 4”. L’actor va tenir que desmentir-ho en directe en un programa de televisió. No va trigar ni un dia en rectificar-se, doncs moltíssims mitjans ja havien fet ressò respecte a aquesta inesperada notícia. Tot i així, l’actor ha dit que hi ha nous projectes amb Marvel de cara a un futur .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s