Ville à Còmic: DC Comics

Benvolguts/des viladomatians i amants del còmic, com cada dilluns us portem tota la actualitat del món del còmic. I aprofitant que el passat programa us vàrem parlar del món de Marvel, avui ens tocarà parlar de la DC Comics

Després de moltes setmanes de especulacions, la DC Còmics ha fet oficial que detindran tota la seva línia editorial de superherois els pròxims mesos d’abril i maig del 2015, tot això per donar peu a un nou esdeveniment que tindrà nou setmanes de duració, aquest esdeveniment l’han anomenat Convergence. En ell, podrem veure les aparicions de nous superherois trets del denominat “Los Nuevos 52” que la DC ja porta des de l’any 2011, a més també s’anunciaran nous projectes que encara estan per detallar. Curiosament aquestes dates coincideixen amb la fase final del trasllat de la DC Comics per anar-se’n de Nova York cap a California. 

La DC Còmics i la Warner no es volen quedar enrere de Marvel, és per això que han anunciat que, a partir d’ara fins al 2020, produiran fins a 10 pel·lícules dedicades cadascuna a un superheroi de la famosa lliga de la justícia (Aquaman, Batman, Linterna Verde, Flash, Superman…) També han anunciat que a l’últim film sortiran tots els personatges de la lliga de la justícia dividits en dos equips. On estem segurs que podrem veure una de les batalles més èpiques dins el món dels còmics. 

Ja teniu a la venta el nou còmic de Batman: Detectiu nº 3, on podrem veure la continuació d’aquesta saga amb un protagonista de lo més detectivesc sense oblidar mai tota la acció que comporta el nom de Batman, a més hi haurà una gran presencia de personatges clàssics d’aquest gran univers. Seguint amb Batman, caldria destacar una noticia d’última hora, doncs la DC Comics ha anunciat avui que la presidenta de Xile: Michelle Bachelet tindrà el seu propi personatge a la pel·lícula tant esperada de Batman v.s. Superman, que no la podrem veure fins el 2016. Doncs bé, la encarregada de personificar a la presidenta no serà ella, sinó que serà l‘actriu Meighan Gerachis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s