El "Merry Christmas" de Charlie Brooker

Tot i que les notícies sobre Black Mirror ens arribem amb comptagotes, per fi ha sortit a la llum el tràiler del pròxim especial de la sèrie britànica que més vegades ens ha deixat en estat de xoc. Així, recordant que no fa gaire es va confirmar l’existència d’aquest especial, que s’estrenarà a Channel 4 el proper 16 de desembre i que TNT emetrà al nostre país el 29, surt a la llum aquest primer avenç del que encara avui desconeixem si es tractarà d’un capítol aïllat o si finalment serà el preàmbul de l’esperada tercera temporada.

L’especial de Black Mirror, titulat White Christmas, estarà conformat per tres històries independents però relacionades entre sí ja que acabaran compartint final. A més, John Hamm serà el protagonista principal i la historia el prendrà com a fil conductor. Com en els altres episodis de la sèrie, la tecnologia i el futur distòpic cap al que ens condueix seran els altres protagonistes de la trama.

Des de Channel 4 ja han avisat que aquest nou capítol serà la bogeria més gran de Charlie Brooker fins al moment, i el diari britànic The Guardian, que ja ha pogut veure l’episodi, el defineix com a: “Satíric, còmic, desagradable i provocatiu.” Tenint en compte com se les ha gastat Black Mirror en les seves anteriors temporades, això serà per veure-ho.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s