Ville à Còmic: Manga News

Benvolguts/des amants del còmic, si la setmana passada us vàrem parlar de la DC Comics i l’anterior de la editorial Marvel, avui donem un salt al Oceà Pacífic per parlar-vos de les últimes noticies del món del manga.


Començarem parlant de Pokemon, doncs ja han fet oficial el nou tràiler en castellà on anuncien els dos nous videojocs: Pokemon Rubí Omega i Pokemon Zafiro Alfa per la Nintendo 3DS i la 2DS. El joc estarà a la venta el 28 de novembre.


El Club Super 3 estrenarà el pròxim diumenge dia 30 de novembre la famosa pel·lícula anime Ghibli “El Castillo Ambulante”. Aquest film que ha fet furor al públic més petit del Japó tracta d’una noia que ha rebut la maledicció de convertir-se en una velleta, és per això que haurà d’anar al castell ambulant on hi viu un mag que la podrà ajudar a treure aquest malefici. No us ho podeu perdre.


Dragon Ball Z: La batalla dels deus, està fent furor a totes les taquilles dels cinemes japonesos. Recordem que aquest film és, en teoria, una conseqüència del final de Dragon Ball Z, factor essencial per tal que els seus seguidors puguin donar l’OK a aquest film. Un factor també molt clau és que aquesta pel·lícula s’ha encarregat de crear-la el mateix Akira Toriyama acompanyat del director Masahiro Osoda, que també ha dirigit més d’una pel·lícula de Bola de Drac.


I acabem aquesta secció amb la notícia més esperada, Naruto, el cinquè còmic més venut de tota la historia del manga ja té final. I les xarxes socials estan que treuen fum. S’han fet un munt de profanacions dient que encara queden altres histories per concretar el final, però ja us avancem que no son més que suposades teories. Tot i que, si hem de fer cas a la historia, i creieu-me que ho hem de fer, sabrem que existirà més d’una continuació (tal i com ha passat amb Bola de Drac o One Piece, i tot pel mateix tema de sempre: els diners). És molt cert que Naruto a donat peu a un munt de merxandising i tots els complements que li corresponen. Com ara tot el seu ventall de cospley (un dels més demandats). Fixeu-vos amb aquesta dada, s’han fet més de 50 videojocs de Naruto i en només 15 anys… És una burrada, però alhora molt creïble si veiem la quantitat de seguidors que ha tingut aquest gran còmic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s