F.I.R.A. 19è Circ d’Hivern

L’Ateneu Popular 9 Barris presenta un any més un espectacle de circ de factura pròpia a Barcelona. El Circ d’Hivern, una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat, arriba aquest any a la seva 19ena edició, i ho fa amb F.I.R.A. (Fenòmens Inversemblants Rescatats de l’Anonimat), una creació col·lectiva del Colectivo Tierra que estarà marcada pel circ i la música en directe, i on no hi faltaran trapezis, portés, màstils i ombres xineses.

‘F.I.R.A.’ és com un elixir miraculós, que convertirà l’Ateneu en una barraca on diverses atraccions s’aniran succeint: miralls màgics de contorsionistes que intenten imitar-ne les siluetes, la nena més vella del món que presenta la seva cabellera on es gronxen els records, o una encantadora de notes i de cors, que xiuxiueja melodies a cau d’orella dels intrèpids. 


Un seguit de Fenòmens Inversemblants Rescatats de l’Anonimat, que no inclouen circ amb animals però sí bestialitat i crispetes que fan sobresaltar el cor. ‘F.I.R.A.‘ també pertany a l’univers d’allò que és efímer i provisional, i encoratja a aprofitar l’instant que passa. Fins el dia 11 de gener.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s