Els enigmes del professor Kolja: L’àrea 51

L’àrea 51 és una secció situada al centre de la Base de la Força Aèria de Nellis, a 170 km al nord de Las Vegas (Nevada). És propietat del Departament de Defensa dels Estats Units i de la força aèria. El nom d’àrea 51 prové d’una divisió en zones que va fer el govern americà per a l’administració de serveis amb l’intenció de designar una porció del desert d’Arizona.

La base militar en qüestió sembla que va ser una instal·lació de la CIA des de la que partien vols espia en direcció la URSS. El secret que rodeja la base i la política contradictòria del govern dels EUA admetent que la base no existia a portat a aquesta a convertir-se en un dels temes principals de les teories de conspiració i el fenomen OVNI. Algunes de les activitats poc convencionals que s’han dit que es realitzaven a la base són:

L’emmagatzematge, examen i investigació d’una nau alienígena (incloent-hi material suposadament recuperat a Roswell); l’estudi dels seus ocupants (vius i morts), i la manufactura d’aeronaus basades en la tecnologia alienígena; reunions o treballs comuns amb els extraterrestres; el desenvolupament d’armes exotiques d’energia per a aplicacions de defensa estrategica SDI (Strategic Defense Initiative) i dispositius per al control del clima.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s