VilleGames: Ghost of a Tale

Actualment, en el món dels videojocs es viu una edat d’or dels jocs independents, gràcies en part a l’èxit de portals basats en el crowdfunding que permeten als creadors un nivell de llibertat que poques vegades s’aconsegueix sot la pressió d’una gran distribuïdora.

Són molts els jocs originats a partir d’aquests crowdfunding que prometen transportar-nos fins a regnes de fantasia on poder gaudir de grans aventures i històries inoblidables, tot i que molts pocs es presenten d’una forma tant atractiva com Ghost of a Tale. La seva campanya de finançament és va completar amb èxit a finals del 2013, i té previst estrenar-se durant la pròxima tardor.

Producte de la ment d’un antic dissenyador de la Dreamworks, Ghost of a Tale ens transporta fins a la pell d’un petit rosegador anomenat Tilo, que viu en un món medieval ple d’elements de fantasia i que constantment es troba amenaçat per diversos criatures esgarrifoses i grotesques.

De moment del joc no se’n sap gaire cosa referent a les seves mecàniques principals, tot i que es promet una aventura d’acció amb tocs de rol i exploració que ja ha encantat als usuaris amb un disseny artístic descomunal. Queda esperar fins a la seva estrena oficial per veure si es pot convertir en un dels jocs indie referents d’aquest 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s