Kraftwerk en 3D

L’espectacle de Kraftwerk en 3D torna a Barcelona, després de poder-se veure al Sónar 2014, al Gran Teatre del Liceu i el marc del nou Suite Festival. El directe del quartet alemany sincronitza l’espectacle audiovisual, el so digital més pur i les projeccions 3D. És una ‘rave’ d’art electrònic en tecnologia 3D a partir de la poderosa iconografia que ha estat sempre relacionada amb la seva carrera.

 

Fundats el 1970 a l’escena experimental de Düsseldorf per Ralf Hütter -únic supervivent de l’encarnació ‘clàssica’ de la banda a la formació actual- i Florian Schneider, Kraftwerk són considerats els pioners de la música electrònica. Des dels inicis de la seva carrera van considerar els seus concerts com cites audiovisuals. La seva influència en el camp de l’art visual contemporani justifica les retrospectives que els van dedicar el MoMa de Nova York en 2012 o la Tate Modern de Londres.

 

El grup ha demanat que les entrades –un màxim de 3 per compra– portin imprès el número de DNI del comprador. Les entrades nominatives no permetran l’accés al Liceu si els que les porten no estan acompanyats del titular del DNI associat a la compra. El dimecres 22 d’abril al Gran Teatre del Liceu.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s