Les Entrevistes del Mariscal Mauro: Serielizados Fest

El darrer dilluns a la nostra secció d’entrevistes Les Entrevistes del Mariscal Mauro ens varen visitar els responsables del festival d’adictes a les sèries Serielizados.

Com se us va ocòrrer muntar un festival de sèries de televisió?

mauroDoncs una mica de la mateixa manera que se’ns va ocòrrer muntar una revista online de sèries. És el primer ímpote, després n’hi ha molts, primer hi ha moltes revistes de cinema, ara fer una revista de sèries, n’hi ha molts de festivals de cinema, però de sèries no i arran d’això va ser el primer pas per dir ostres doncs fem-ho. La sèrie és un producte que el mires capítol a capítol i que dura moltes hores i tampoc té sentit que ens assentem en un cinema a mirar una temporada, però això fer-ho durant 3 dies seguits doncs, la OMS ho prohibeix.

Ara anirem desglossant com és el festival de sèries i recordem que el festival és del 16 al 18 d’aquest mes a l’ARS Santa Mònica.

Perquè vau escollir aquest lloc?

Buscàvem un lloc que no fos un cinema, un espai multiespais, el que busquem del festival és un circuit amb espectadors actius i no amb espectadors que estiguin asseguts a una butaca. El Santa Mònica s’adeia molt bé perquè és molt cèntric, és molt visible perquè estàs al costat dels borratxos de les rambles.

La inauguració de la Sala Apolo és a partir de les…

De les 9 de la nit. Iniciem el festival amb un show de two many series que són aquest duo de no es pot dir qui són exactament, és rollo Daft Punk català, que fan remescles de sèries i després quan ja estigui ple l’Apolo 2 doncs és on es fa la inauguració amb el Martín Gutiérrez justament el bateria del grup Mujeres doncs editarà el trailer en directe del Festival amb un projecte propi que té ell i després vindrà el Joan Colomo i el Niño de la Hipoteca a fer una batalla d’openings de sèries mítiques, sèries que et fa vergonya reconèixer que t’agraden i després tindrem els djs soundrapid soundsystem que punxaran pop-rock-soul per la nit.

I després…

Després hi haurà projeccions de sèries, per exemple una espanyola que es diu El fin de la comedia que segueix una mica la penosa vida de Ignatius Ferrai, vindran dos dels guionistes aquí a Barcelona a parlar-ne, passarem l’últim capítol de Breaking Bad, hi haurà una sèrie britànica Attitude, també sèries d’aquí, com veieu hi haurà bastanta oferta de sèries diferents que es podran veure i a més a més intentem passar sèries de televisió.

Hi haurà xerrades?

Tindrem una xerrada sobre pirateria on vindrà el director de seriesly, ve el Joan Carles Tous de Filmin, ve el Josep Maria Bunyol crític de TV3, Rac1, etc.Ve també el Javier Olivares el creador de El ministerio del Tiempo, i és una taula molt equilibrada en el sentit de que cadascú té el seu punt de vista molt afiançat.

El moment estelar és la presència de Don Harmon el creador de Community…

És una sort que l’hàgim pogut aconseguir. També posarem un documental que explica com el van fer fora de Community i a partir d’aquí guanyar-se les garrofes d’una altra manera. És un documental prímcia a Europa. no només a Espanya.

Hi ha alguna cosa pensada pels més petits?

La veritat és que vam tenir la idea de fer una activitat així, però la veritat és que aquest any no ho hem fet.

Expliqueu-nos finalment què és l’Espai Balcó.

Allà hi haurà una Gameboy gegant, tablets amb aplicacions de ficció televisiva, una experiència perquè la gent pugui conèixer la realitat virtual, Natural Machines, que és una empresa que es dedica a fer impressions en 3D del menjar, etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s