Pardals: Lili’s House

Els Pardals d’aquesta setmana varen estar ahir al Festival Era. Lili’s House és un projecte musical format per Lia Gibert i Guille Borràs. La seva música es caracteritza per la combinació de les dues veus, i els seus enganxoses melodies. Cançons carregades de bona energia i optimisme, que podrien traslladar-nos al so de Califòrnia anys seixanta, però amb aire fresc i actual.

A més, aquest projecte pretén barrejar dos conceptes com són arquitectura i música “L’arquitectura és música congelada‘’ i tot això és plantejat a través del personatge de Lili (la protagonista de les seves cançons) qui ens conduirà pels espais de la seva màgica realitat, obrint les portes al seu pas. “La idea és que cada cançó sigui com entrar en una habitació diferent, amb les seves particularitats i ambients, una caixa de sorpreses, en què Lili és el fil que uneix el tot”.

El seu primer i únic EP, és una col·lecció de sis cançons que podrien descriure com Folk-Pop, que han aconseguit que aquesta jove formació es guanyi el respecte unànime de la crítica i d’un ampli públic. Finalistes del concurs Vodafone yu, guanyadors del concurs “Engreca’t 2015” i grup revelació segons diversos mitjans en l’actualitat es troben gravant noves cançons que veuran la llum a la primavera d’aquest 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s