Pardals: El Último Vecino

Divus Julius Bonasera ens presenta ells “Pardals” d’aquesta setmana. Ha passat poc menys d’un any des que  El Último Vecino, el grup de Gerard Alegre Dòria, va treure el seu primer LP, un àlbum en casset, ja esgotat, i una edició limitada en vinil publicada per Domestica. Techno-pop d’alta factura amb ressons a Smiths, La Mode, Golpes Bajos, Orange Juice i El Último de la Fila. Un descobriment que ha deixat a molts amb la boca oberta.

Després de més de 50 concerts, incloent actuacions a Berlín, Lituània o festivals com el Primavera Sound i centenars de crítiques immillorables, tornen amb un nou arsenal de hits. Més fusta per segellar amb més força els seus incendiàries actuacions en directe i tres nous hits per sumar al seu curt però meteòric repertori.

El Último Vecino ara estrena ‘Tu Casa Nova’, un Maxi-Single amb tres temes nous coeditat pels segells CANADA i CLUB SOCIAL. La unió fa la força i aquesta és la intenció d’aquest partner entre les dues entitats.

El Último Vecino està preparant el seu primer videoclip amb CANADA i al febrer el quartet va viatjar a Mèxic per actuar al Festival Nrmal, fent la seva primera gira mexicana i visitant també el festival SXSW d’Austin (USA). Han actuat al Festival Era i a l’Arenal Sound recentment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s