El dia minimúsica, edició tardor

minimúsica i Primavera Sound presenten aquest any, per primer cop, una edició de format reduït del festival familiar “el dia minimúsica”, que porta tres anys consecutius esgotant localitats en la seva entrega al mes d’abril. “el dia minimúsica – edició tardor” tindrà lloc al CCCB, al centre de Barcelona, espai que acollirà també la pròxima edició del festival familiar la primavera del 2016.

En la seva línia d’oferir les propostes més innovadores en entreteniment i experiències en família, es presenten aquí dues jornades amb una programació que, com sempre, gira al voltant de valors com la creativitat, la cultura, l’educació, la sostenibilitat i la salut, adreçant-se a un públic cada vegada més nombrós, molt interessat en una sèrie de fonaments sobre els quals construir el futur dels seus fills.

Els nous espectacles de The Pinker Tones, Candela y Los Supremos i Esperit! posaran la nota musical a una programació que es complementa amb tallers creatius que barregen tecnologia i expressió artística. La col·laboració amb l’Andorra Kids’ Film Festival convertirà l’Auditori del CCCB en una sala de projecció de curts d’animació especialment seleccionats per a l’ocasió. I, com sempre, existirà una oferta de serveis adequats al públic familiar, com són canviadors de bebès, pàrquing gratuït de cotxets, restauració, etc.

El públic d’ “el dia minimúsica – edició tardor” podrà triar entre tres sessions diferents: 31 d’octubre (tarda) i 1 de novembre (matí i tarda). Les entrades són a la venda a un preu de 12 € per sessió, existint un nombre limitat de tiquets al preu simbòlic d’1 €, reservat als menors de 0 a 3 anys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s