Saló del Cinema i les Sèries

La Farga Centre d’Activitats de L’Hospitalet de Llobregat acollirà el primer Saló del Cinema i les Sèries que organitza la ciutat del 29 al 31 de gener del 2016, gràcies a un acord aconseguit amb CinemaWorld.

En un comunicat, La Farga ha destacat que es tracta d’un certamen innovador en el sector de fires i salons, que s’alinea amb la voluntat del Centre d’Activitats de participar en l’organització d’esdeveniments multitudinaris.

Més d’un centenar d’expositors relacionats amb la indústria del cinema i les sèries es reuniran en aquest saló per donar a conèixer productes i serveis.

També durant aquests tres dies La Farga serà escenari de nombroses activitats, com exposicions de fotografies, revistes, pòsters i classes magistrals d’experts en cinema, entre d’altres.

Els més de 8.500 metres quadrats del Centre d’Activitats ompliran durant un cap de setmana de cinèfils i aficionats per gaudir de tot el que envolta aquest art.

Segons els organitzadors, el Saló del Cinema i les Sèries “també es convertirà en un punt de lluita contra la pirateria de forma creativa i no sancionadora, un espai per conèixer noves tecnologies aplicades en aquest sector i sobre tot un fòrum per mostrar l’evolució del cinema i el futur que ens espera”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s