LCD Soundsystem, l’aperitiu del Primavera

El grup novaiorquès liderat per James Murphy oferirà, com a prèvia a la seva actuació dins del Fòrum el dijous 2 de juny a la primera jornada del Primavera Sound, un concert extra avui a la sala Barts.
Cinc anys després de l’aturada indefinida de la banda, LCD Soundsystem tornen amb la mateixa força que els va convertir en la definició de la música alternativa d’una dècada i en una experiència imperdible en directe, que es podrà gaudir per partida doble en el marc del festival. Condensant 40 anys de rock i ball en els seus discos, el grup ha sabut unir en la seva discografia el post punk, la música de ball, el pop i l’electrònica i fondre-ho en hits instantanis com ‘Losing my edge’, ‘All my friends’ o ‘Daft Punk is playing at my house’. Tres àlbums d’estudi i un en directe conformen el seu llegat fins al moment, a l’espera del seu imminent nou disc.
Per assistir al concert és necessari posseir un abonament per a Primavera Sound 2016, abonament VIP, acreditació PrimaveraPro o de premsa i disposar d’un tiquet de reserva que es pot aconseguir gratis de manera anticipada a partir d’aquest dimecres 25 de maig a les 17 h a través del Portal Primavera Sound, a raó d’un tiquet per reserva i per compte d’usuari del portal fins a exhaurir existències.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s