Els anys no passen per Neil Young

Neil Young es va unir l’any passat a Promise of the Real, banda formada pels fills de Willie Nelson, per editar el que és el seu àlbum 36è d’estudi, ‘The Monsanto years’(2015), que llança un missatge de crítica oberta al negoci de l’agricultura transgènica i l’agroindústria. Monsanto és l’empresa líder mundial d’enginyeria genètica de llavors i d’elaboració d’herbicides, que des de la seva fundació fa gairebé un segle, no ha deixat de crear controvèrsies unides a la seguretat, salubritat i ètica dels seus productes.

Neil Young presentarà els temes de ‘The Monsanto Years’ en el concert que oferirà al costat de Promise of the Real al Poble Espanyol de Barcelona, però en el ‘setlist’ d’aquesta gira està incloent temes com ‘Old man’, ‘Out on the weekend’, ‘Everybody knows this is nowhere’, ‘After the Gold Rush’ i ‘Harvest moon’, i fins i tot alguna versió de Buffalo Springfield.

Nascut al Canadà fa 70 anys i resident dels Estats Units, Neil Young és un aclamat músic, compositor, productor, guionista i director de cinema. Unit inicialment a projectes compartits, com la banda californiana Buffalo Springfield, va iniciar la seva carrera en solitari en 1968, convertint-se en un dels artistes més influents de la seva

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s