BAM 2016

Després de confirmar el xou de Konono Nº1 amb Batida, el concert de grans èxits de Lloyd Cole, el relleu generacional del blues del desert d’Imarhan, el cantautor de Blanes Isaac Ulam en estat de psicodèlica Gràcia, el pop electrònic de la francesa Jeanne Added, l’afrotrap del francès d’origen africàMHD, i el pop clàssic dels joves australians The Goon Sax (grup del fill de Robert Forster de The Go-Betweens), el BAM 2016, el festival que acull bona part dels concerts de la Mercè, anuncia la resta de la programació.

La resta del programa segueix la línia de les primeres confirmacions: un cartell eclèctic, on hi cap el pop-rock independent català, estatal i internacional, el soul i el hip-hop, l’electrònica i les músiques urbanes d’arrel.

Hi destaquen el poeta ‘slam’ i MC Saul Williams; la veterana orquestra caribenya de jazz crioll Les Vikings de la Guadeloupe; la sensació electrochaabi egípcia Eek & Islam Chipsy; Sassy Black, projecte personal d’una de les integrans del duo THEESatisfaction; i de l’escena indie de la Península el pop dels andalusos Sr. Chinarro, el noise pop dels gallecs Triángulo De Amor Bizarro, el ‘cantaor’Niño de Elche, el folk-pop transcendent d’El Petit de Cal Eril, la barreja de bossa nova i rap del gallecEmilio José, el powerpop dels mallorquins Da Souza i dues joves veus del hip-hop, el madrileny C. Tangana i la catalana Bad Gyal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s