Coeur de Pirate

Es diu Béatrice Martin, però tothom la coneix amb el nom artístic de Coeur de Pirate. Aquesta jove veu del pop independent canadenc en francès debuta a Barcelona aquesta nit. La cita és a la sala Bikini.

Si no l’heu escoltada mai, segur que el seu primer concert barceloní serà una sorpresa força agradable, ja que aquesta artista jove ja és tota una referència imprescindible en la cultura francòfona canadenca més actual.

Cançons com ara Comme des Enfants, Adieu o Place de la République s’han convertit en la banda sonora de tota una generació de canadencs. Potser alguna sonarà en el concert de la sala Bikini, una oportunitat de conèixer aquesta jove veu en un context íntim i recollit en el qual Coeur de Pirate actuarà sola, només acompanyada del seu piano.

L’actuació és part del Roses Tour, en el qual aquesta artista promociona Roses, el seu tercer àlbum, en el qual inclou per primera vegada temes en anglès. A Roses, Coeur de Pirate s’endinsa en els territoris més pop  amb la vista posada en els sons electrònics, com ho demostren temes de tant d’èxit com Crier Tout Bas o Carry On.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s