Mutek 2018

El festival de música electrònica Mutek celebra la seva novena edició a Barcelona del 7 al 10 de març en diferents espais de la ciutat on desplegarà els seus diferents programes A/Visions, Nocturne, Play, Experience i Digi Lab. El festival presenta en aquesta edició projectes especials d’artistes canadencs i quebequesos, debuts internacionals i exhibicions de talents nacionals i locals.

El Mutek 2018 començarà el dimecres 7 amb un concert audiovisual de la francesa Colleen i el músic i clarinetista Polonès, Waclaw Zimpel a l’Institut Francès; el dijous es tendirán ponts entre Barcelona i el Quebec al Barts amb el canadenc Herman Kolgen i l’ensemble de percussió barceloní Frames Percussion, que retran el seu particular homenatge visual i sonor a Steve Reich i Alexandre Burton i Julien Roy, fundadors de l’estudi de creació digital canadenc Artificiel, que presentaran ‘Three pieces with titles’; dijous s’acabarà la jornada al Laut en una sessió de club que compartiran els directes del productor nord-americà M.E.S.H. i el productor Italià Daniele Raja al costat d’una sessió del músic electrònic amb seu a Barcelona Wooky. Divendres comença al ImaginCafé amb una sessió gratuïta amb l’Iran de protagonista; la unió de Idlefon, Hesam Ohadi, músic i artista sonor amb seu a Teheran i Amir B. Ash, artista visual, cofundador del SET Festival a l’Iran i amb el músic i compositor Irani Siavash Amini; el Nitsa Club i el Astin d’Apolo acullen les dues sessions Nocturne, divendres amb Olde Gods, Fred P, Move D, Marc Piñol, Beatrice Dillon, Porter Ricks, Zip i Dafoe i dissabte amb Oma Totem, Galera, DJ Python, Maurici Fulton, DJ Fra, Belief Defect, Byetone, Robert Lippok i Tutu.

L’última jornada el Mutek 2018 començarà a la Fàbrica Estrella Damm amb el programa Experience, amb sis actuacions en directe; les de la compositora i intèrpret italiana Caterina Barbieri i la utopia sonora de paisatges sintetitzats; el productor britànic de bass i grime Mumdance, que s’unirà al guitarrista de black metall WIFE en el seu projecte Bliss Signal; les col·laboracions d’artistes canadencs Kara-Lis Coverdale i les seves composicions electroacústiques i l’IDM ambiental de Lucas Paris i la intensitat de l’artista local Huma i els ritmes intel·ligents de la DJ i productora Ziúr.

El festival es completa amb conferències i shows gratuïts dijous i divendres a la tarda al Mazda Space.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s